گروه محصول -> طرح توجیهی -> طرح توجیهی تولیدی

دانلود طرح تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال

دانلود طرح تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال
قیمت : 30,000 ریال
تعداد صفحات : 20
موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۰۰۰ تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : ۱۴ نفر  هرکیلو از فراورده های ماکارونی ۳۵۰۰ کالری انرژی ذخیره دارد (توجه داشته باشید  بدن انسان حدود ۳۲۰۰ کالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی ۱۲ % پرتئین می باشد و بطور متوسط ۷۰۰ گرم ماکارونی می تواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین کند … عناوین طرح توجیهی : - خلاصه طرح - مشخصات سرمایه گذاری طرح - معرفی محصول - فرآیند تولید -...
مشاهده توضیحات

دانلود طرح توجیهی تولید مربا، ترشی و خیارشور

دانلود طرح توجیهی تولید مربا، ترشی و خیارشور
قیمت : 30,000 ریال
تعداد صفحات : 18
موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت ۶٢٠ تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور دوره بازگشت سرمایه: ١۵ ماه  هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد. این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می تواند تهیه کنسرو، کنسانتره، مربا، ترشی، شور و… باشد. ارائه...
مشاهده توضیحات

طرح توجیهی تولید نان فانتزی 750 تن در سال

طرح توجیهی تولید نان فانتزی 750 تن در سال
قیمت : 30,000 ریال
تعداد صفحات : 20
موضوع : تولید نان فانتزی ظرفیت اسمی تولیدات : ۵۰۰ تن در سال تعداد شاغلین : ۱۴ نفر   خلاصه طرح : ایجاد واحد تولید کننده انواه نان فانتزی شامل باگت، نان همبرگر، نان ساندویچ، قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این...
مشاهده توضیحات

دانلود طرح توجیهی تولید نان لواش ٣٠٠ تن در سال

دانلود طرح توجیهی تولید نان لواش  ٣٠٠ تن در سال
قیمت : 30,000 ریال
تعداد صفحات : 19
موضوع طرح : تولید نان لواش ظرفیت : ٣٠٠ تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور دوره بازگشت سرمایه: ١۴ ماه برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی...
مشاهده توضیحات

طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم

طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم
قیمت : 30,000 ریال
تعداد صفحات : 19
موضوع : تولید نخ متوسط تا ضخیم ظرفیت اسمی : ۱۵۰ تن در سال تعداد شاغلین : ۱۸...
مشاهده توضیحات

دانلود طرح توجیهی تولید سس مایونز

دانلود طرح توجیهی تولید سس مایونز
قیمت : 30,000 ریال
تعداد صفحات : 17
موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت ١٧١ تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور دوره بازگشت سرمایه: ١۴ ماه  استفاده از غذاهای سرد و آماده مصرف، معمولا به همراه چاشنی های مختلف انجام می گیرد. که انواع سس ها از مهم ترین این چاشنی ها محسوب می گردند. سس ها شامل انواع مختلفی هستند که سس های کچاپ، خردل و مایونز از اصلی ترین آنها به شمار می آیند. در این میان سس مایونز به عنوان سسی که هم به صورت خالص مورد استفاده قرار می...
مشاهده توضیحات

دانلود طرح توجیهی ماست پاستوریزه

دانلود طرح توجیهی ماست پاستوریزه
قیمت : 30,000 ریال
تعداد صفحات : 17
موضوع طرح: تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات: ۸۰۰ تن نوع تولیدات: تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه تعداد شاغلین: ۱۲ نفر مراحل تولید ماست به ترتیب عبارتند از: تصفیه شیر خام، استاندارد سازی چربی، افزایش مواد جامد، گرم کردن اولیه، هموژن سازی، انجام عملیات حرارتی در دمای ۹۰ درجه سانتیگراد، سردکردن تا ۴۳ درجه سانتیگراد ، اضافه کردن مایه و مواد افزودنی، پرکردن، آنلوباسیون،...
مشاهده توضیحات

دانلود طرح توجیهی تولید ماء الشعیر

دانلود طرح توجیهی تولید ماء الشعیر
قیمت : 79,000 ریال
تعداد صفحات : 102
دانلود طرح توجیهی تولید ماء الشعیر مقدمه: ۱ معرفی محصول ۲ الف– جو ۲ ب- مالت ۳ ب- ۱-انواع مالت: ۴ ب– ۲- ترکیب شیمیایی و ارزشتغذیه ای مالت ۴ ب- ۳-موارد استفاده مالت ۵ ج- عصاره مالت ۶ د- ماء الشعیر ۷ د- ۱-خواص ماءالشعیر ۸ ۸ ( -۱-۱ نام و کد محصول(آیسیک ۳ -۲-۱ شماره تعرفه گمرکی ۸ -۳-۱ شرایط واردات ۹ -۴-۱ بررسی و ارائه استاندارد( ملی یا بین المللی) ۱۰ : ۱-۴-۱ استاندارد و و یژگی های عصاره مالت ۱۰ -۲-۴-۱ استاندارد و ویژگی های ماءالشعیر...
مشاهده توضیحات

دانلود طرح توجیهی تولید یخ خشک

دانلود طرح توجیهی تولید یخ خشک
قیمت : 79,000 ریال
تعداد صفحات : 131
فصل اول – چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی فصل دوم – کلیات معرفی محصول تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول نام و کاربرد محصول طبقه بندی محصول مشخصات فنی محصول بسته بندی شماره تعرفه گمرکی استاندارد محصول کالاهای قابل جانشین بررسی بازار و قیمت فروش بررسی روند مصرف بررسی روند واردات و صادرات بررسی قیمت فروش محصول مشابه فصل سوم – مطالعات فنی مقدمه معرفی روشهای مختلف تولید تشریح فرایند تولید منتخب بررسی...
مشاهده توضیحات

دانلود طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع

دانلود طرح توجیهی عمل آوری میوه و سبزیجات به روش انجماد سریع
قیمت : 39,000 ریال
تعداد صفحات : 55
خلاصه گزارش ۱ -۱ معرفی محصول ۲ -۱-۱ نام و کد آیسیک محصول ۴ -۱-۲ شماره تعرفه گمرکی ۴ -۱-۳ شرایط واردات ۵ -۱-۴ بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی) ۵ -۱-۵ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ۶ -۱-۶ توضیح موارد مصرف و کاربرد ۶ -۱-۷ بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ۸ -۱-۸ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ۹ -۱-۹ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ۱۰ -۱-۱۰ شرایط...
مشاهده توضیحات



 بعدی ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ قبلی

عضویت فروشنده

جهت ثبت نام و فروش فایل خود بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
« عضویت فروشنده »

عضویت بازاریاب

جهت ثبت نام در بخش بازاریابی سایت بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
« عضویت بازاریاب »

سیستم همکاری در فروش فایل مارکت

اگر چنانچه دنبال کسب درآمد اینترنتی آسان و بدون پراخت هیچ هزینه هستید فرصت را از دست ندهید از همین اکنون به ما بپیوندید..